Fotowedstrijd 2018Bekijk de ingezonden foto's 2019


In 2017 heeft familie Giebels de fotowedstrijd gewonnen met de volgende foto:

Nog laat aan het genieten aan het Trasimenomeer.

Dit is de winnende foto, in deze foto zagen wij zo duidelijk het echte Italiaanse vakantiegevoel!

​Ook dit jaar hebben wij weer veel mooie foto's ingestuurd gekregen. Deze foto geeft zo goed weer hoe schitterend elke dag weer de zonsondergangen zijn aan het Trasimenomeer. 
​Het kiezen was lastig, er zijn zoveel mooie en leuke foto's ingestuurd. Maar uiteindelijk hebben wij toch voor deze foto gekozen.

Iedereen die mee heeft gedaan aan onze fotowedstrijd willen wij hartelijk bedanken! Zonder foto's, geen wedstrijd. Bekijk hieronder de ingezonden foto’s, gewoon even wegdromen en nagenieten van de zomer.

Reactie van de winnaar:

Wat ontzettend gaaf dat we de fotowedstrijd hebben gewonnen! Als ik naar de foto kijk, krijg ik zelf ook nog altijd een super relaxt vakantiegevoel. Dankjulliewel dat jullie uit al die prachtige foto's onze foto gekozen hebben en ook heel erg bedankt voor de mooie prijs!

Bekijk de overige inzendingen in het jaar 2017

In 2016 heeft mevrouw D.G.A.M. Michielsen de fotowedstrijd gewonnen met de volgende foto:

​Genieten bij de pier aan het Trasimenomeer van een prachtige zonsondergang.

Dit is de winnende foto, wat is die prachtig!!
​Ook dit jaar hebben wij weer veel mooie foto's ingestuurd gekregen. Deze foto geeft zo goed weer hoe schitterend elke dag weer de zonsondergangen zijn aan het Trasimenomeer. Wij waren op slag verliefd op deze foto.
​Toch was het kiezen moeilijk, er zijn zoveel mooie foto's ingestuurd. Maar uiteindelijk hebben wij toch voor deze foto gekozen.

Iedereen die mee heeft gedaan aan onze fotowedstrijd willen wij hartelijk bedanken! Zonder foto's, geen wedstrijd. Bekijk hieronder de ingezonden foto’s, gewoon even wegdromen en nagenieten van de zomer.

Reactie van de winnaar:

Echt waar????
Oooohhhhhhh wat ontzettend leuk ! We zijn er heel blij mee! Hartelijk dank.

We verheugen ons al op onze vakantie. Al 2 x hebben wij een vakantie doorgebracht in uw stacaravan, waar t telkens zeer goed vertoeven was. Erg mooie caravans met aandacht ingericht. 1x op camping paradiso en 1x op camping italgest. Beiden topvakantie! .

Nogmaals super bedankt. Heel heeeeeel blij mee.

Groetjes desiree, jef en fiene

Bekijk de overige inzendingen in het jaar 2016

In 2015 heeft familie M. Eilbracht de fotowedstrijd gewonnen met de volgende foto:

Rust aan het Luganomeer

In 2015 is de winnende foto van onze fotowedstrijd gemaakt door de familie M. Eilbracht. Gefeliciteerd! Jullie winnen een weekverblijf in het voor- of naseizoen van 2016 op de International Sport Camping aan het Luganomeer of op Camping Bosco Verde in Toscane.

Wat een leuke foto's hebben we binnen gekregen! Van de prachtige natuur van Italie tot het plezier van spelende kinderen en tot het genieten van heerlijke Italiaanse ijsjes. Het was lastig om een keuze te maken, maar uiteindelijk hebben wij gekozen voor deze schitterende foto die voor ons de rust in de prachtige natuur laat zien.

Iedereen die mee heeft gedaan aan onze fotowedstrijd willen wij hartelijk bedanken! Bekijk hieronder de ingezonden foto’s en natuurlijk de winnende foto. Doe ook alvast inspiratie op voor uw vakantie voor volgend jaar!

Reactie van de winnaar:

Beste Anneke,

Wowwwwww wat gaaf dat wij gewonnen hebben!!!! Kan het niet geloven!!!! Superleuk! Bedankt! 

Met vriendelijke groeten,

Familie Eilbracht

 

 

Bekijk de overige inzendingen in het jaar 2015

In 2014 heeft familie L. Versteeg de fotowedstrijd gewonnen met de volgende foto:

Pret in het Luganomeer

De winnaar van de fotowedstrijd is bekend!
We hebben een prachtige zomer met een succesvolle fotowedstrijd achter de rug! Iedereen bedankt voor jullie inzending, voor ons is iedereen een winnaar!  We hebben heel veel foto’s ontvangen met o.a. de mooiste zonsondergangen, leuke strand-,  actie-, maar ook hilarische foto’s. Toch hebben we een keuze moeten maken. De uiteindelijke winnaar is familie L. Versteeg met hun foto 'Pret in het Luganomeer'. Gefeliciteerd!

Reactie van de winnaar:
Bekijk de overige inzendingen in het jaar 2014

In 2013 heeft de heer Achterkamp de fotowedstrijd gewonnen met de volgende foto:

Genieten van de zonsondergang aan het meer

De winnende foto van de fotowedstrijd 2013 werd geschoten door de heer F. Achterkamp uit Enschede, VAN HARTE GEFELICITEERD!!

Wat een mooie foto's hebben wij ook dit jaar weer binnengekregen voor de fotowedstrijd. Zoveel leuke, lieve, mooie en grappige foto’s, geweldig!
Uiteindelijk hebben we de winnende foto gekozen: ‘Genieten van de zonsondergang aan het meer' ... Wij vinden dat deze foto zo duidelijk het heerlijke vakantiegevoel weergeeft... een wijntje, lekker luie stoel en dan die schitterende zonsondergang, geweldig!

De foto is geschoten door de heer F. Achterkamp, van harte gefeliciteerd!! U wint een weekverblijf in het voor- of naseizoen op de International Sport Camping aan het Luganomeer of op Camping Bosco Verde in Toscane.

Wij willen iedereen die mee heeft gedaan hartelijk bedanken voor de mooie foto’s die ingestuurd zijn.
Bekijk hieronder de ingezonden foto’s en natuurlijk de winnende foto! En doe vast inspiratie op voor uw vakantie voor volgend jaar!

Reactie van de winnaar:

Beste Brevar Vakantie, Anneke,

Allereerst: Bedankt!!
Blij verrast waren we toen we te horen kregen dat de winnende foto door ons geschoten is! Hopelijk zullen we in het voorjaar van 2014 net zoveel genieten van het prachtige Italië als in de zomer van 2013!
Noord-Italië of Toscane, daar zijn we nog niet helemaal uit.... maar een mooie vakantie wordt het vast en zeker :-)!!

Groet,
Laura en Fedor

Bekijk de overige inzendingen in het jaar 2013

In 2012 heeft familie Veraart de fotowedstrijd gewonnen met de volgende foto:

De winnende foto van de fotowedstrijd 2012 werd geschoten door mevrouw Veraart uit den Bosch. Van harte gefeliciteerd!

Heeft u meegedaan aan deze fotowedstrijd, dan willen we u hartelijk danken voor uw inzending.

Bekijk hieronder de ingezonden foto’s en natuurlijk de winnende foto! En doe vast inspiratie op voor uw vakantie voor volgend jaar!

Reactie van de winnaar:

Beste Brevar Vakantie,

Wat een geweldige verrassing!!! Zo kunnen we onze onvergetelijke vakantie volgend jaar nog een keertje herbeleven.

Hartelijke groet van een hele blije familie Veraart 

Verslag van de vakantie van de familie Veraart

Ik had de fotowedstrijd van 2012 gewonnen en trok met drie vriendinnen 5 dagen naar een chalet op Camping Paradiso in Toscane. Het was de eerste week van juni (2013), voorseizoen, niet druk, wel veel zon en lekker warm. De mensen op de camping (winkeltjes, badmeester) waren erg vriendelijk en uiterst behulpzaam en dat gold ook voor de beheerders van de strandtenten in Torre del Lagos. Prima douches en andere voorzieningen op de camping. Jammer alleen van de vele muggen maar daarvoor zou (na ons vertrek) gespoten worden We hebben zo genoten, en wat het nog leuker maakte: het verblijf was gratis! Diverse marktjes afgestruind, geshopped in Lucca, naar het strand van Torre en elke avond aan de Aperol in Viareggio. Lieve familie Varkevisser: bedankt voor een onvergetelijke tijd in Toscane! Annabel, Christine, Natasja en Tineke.

Bekijk de overige inzendingen in het jaar 2012

In 2011 heeft familie van der Hoorn de fotowedstrijd gewonnen met de volgende foto:

Deze foto 'Avond aan zee' sprong er voor ons bovenuit.
 

Gefeliciteerd Familie van der Hoorn!
U wint een weekje Porlezza of Toscane in één van onze accommodaties (voor- of naseizoen) op de International Sport Camping aan het Luganomeer, óf in Toscane op camping Paradiso of camping Bosco Verde.

Reactie van de winnaar:

Beste Anneke,

Wat een super leuke verrassing. Gewonnen met onze foto! Onwijs bedankt.
Wij gaan op ons gemak even kijken wanneer we gebruik willen maken van dit aanbod en nemen dan contact met jullie op.

Groeten, Familie van der Hoorn

Bekijk de overige inzendingen in het jaar 2011

In 2010 heeft familie Beens de fotowedstrijd gewonnen met de volgende foto:

Stoppen voor berggeiten op de weg

Gefeliciteerd!! Familie Beens, u wint een weekje Porlezza in één van onze accommodaties (voor- of naseizoen) op de International Sport Camping aan het Luganomeer.

Reactie van de winnaar:

Hallo Jack en Anneke,

We zijn blij verrast met het winnen van het weekje Porlezza/Toscane. Na 2 keer in Porlezza te zijn geweest, maken we graag gebruik van de week in Toscane. Als het net zo mooi/goed is als in Porlezza, verheugen wij ons daar enorm op.

Met vriendelijke groeten: Familie Beens

Bekijk de overige inzendingen in het jaar 2010

Voorwaarden fotowedstrijd:

Doe mee met onze fotowedstrijd! Stuur uw mooiste, leukste, origineelste, vertederendste foto's op die u tijdens uw vakantie heeft gemaakt en win een gratis weekje in één van onze accommodaties in Italië. Met uw favoriete foto kunt u dus zomaar uw volgende vakantie winnen!

 • U kunt uw foto's inzenden tot 15 november 2018. Hierbij stemt u in dat ingezonden beeldmateriaal niet wordt geretourneerd en eigendom blijft van Brevar Vakantie.
   
 • U kunt de foto's naar ons opsturen via de link die u kunt vinden in de welkom-thuis e-mail die u na terugkomst ontvangt. Heeft u deze niet ontvangen? Stuur dan een mail naar info@brevar-vakantie.nl
   
 • Door deel te nemen aan de fotowedstrijd geeft u Brevar Vakantie het recht de ingezonden foto’s zonder enige vergoeding aan de deelnemer en vrij van rechten te publiceren en kunnen derhalve ook voor commerciële doeleinden gebruikt worden.
   
 • Brevar Vakantie zal de fotograaf bij gebruik van de foto’s niet persoonlijk op de hoogte stellen.
   
 • De deelnemer dient de auteursrechten van de ingezonden foto’s te bezitten en Brevar Vakantie te vrijwaren van iedere aanspraak door derden.
   
 • U mag max. 15 foto's inzenden, voorzien van tekst waar deze genomen zijn en een leuke uitleg erbij.
   
 • De foto's moeten gemaakt zijn tijdens uw vakantie in Porlezza, Toscane of Umbrië, geboekt bij Brevar Vakantie in het seizoen 2018.
   
 • De foto's mogen van allerlei situaties zijn: omgeving, mensen, etc.
   
 • De winnaar ontvangt een gratis verblijf van één week in één van onze stacaravans of chalets op de camping Sport International aan het Luganomeer of op camping Italgest in Umbrië. U kunt zelf de vakantie reserveren in de door u gewenste periode die buiten de schoolvakanties valt, in het voor/naseizoen van 2018 (op basis van beschikbaarheid).
   
 • Let op! Eventuele extra gekozen opties, de eindschoonmaak en de toeristenbelasting zijn niet bij de prijs inbegrepen!
   
 • De winnaar zal eind november via de mail op de hoogte worden gebracht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
   
 • De prijs is niet inwisselbaar voor geld.
Copyright ©2012 | Alle rechten voorbehouden | Brevar-vakantie.nl
KvK: 52705528 | Langevaart 6, 2231 GC Rijnsburg