Uw hond is welkom ...
Te koopAltijd al een huisje in Italië willen hebben?
Fotowedstrijd Bekijk hier de ingezonden foto's
NieuwsbriefSchrijf je in voor onze nieuwsbrief

  

 

 

 


Na vele jaren heerlijke vakanties te hebben doorgebracht in zonnige landen als Tunesie, Turkije, Frankrijk, Portugal en Spanje... kwamen wij in Bella Italia en wij waren meteen verkocht.
Wat een gastvrije mensen, een geweldige cultuur, schitterende bergen, geweldige Italiaanse keuken en niet te vergeten heerlijke ijsjes. Wij besloten niet meer ergens anders naar toe te gaan, maar dit geweldige land verder te ontdekken.

Toen wij de kans kregen om zelf eigenaar te worden van een chalet op een echte Italiaanse familie camping direct aan het Luganomeer gelegen, grepen wij die kans dan ook met beide handen aan. In Katwijk aan Zee (Nederland) hadden wij al een aantal zomerhuisjes, dit wilden wij ook in Italië. Dat chalet gezellig en compleet inrichten zodat je je er thuis voelt en nergens aan misgrijpt, dat was ons doel. En dat lukte en we waren met het virus besmet. Eén chalet werden er al snel drie en drie werden er meer. Inmiddels hebben we meerdere houten chalets en moderne stacaravans op mooie plekjes op deze gezellige familie camping.

De chalet bouwer benaderde ons of wij geen mensen wisten die ook een chalet wilde op deze camping. Die uitdaging namen wij aan; wij laten nu ook chalets bouwen op mooie plekjes veelal dichtbij het meer gelegen. De nieuwe eigenaren begeleiden wij indien gewenst, met onze ervaringen...

Maar dit alles nog eens doen, maar dan in Toscane, dat bleef kriebelen... We vonden een mooie camping in het schitterende Toscane, heerlijk dichtbij zee. Toscane, wie droomt er niet van!

Na een aantal weken als toerist vakantie te hebben gehouden op deze camping wisten we het zeker; dit is het! Nog een paar kleine puntjes hebben we op de 'i' gezet. Inmiddels hebben we meerdere seizoenen gedraaid op deze camping, vele positieve berichten, mensen die graag weer terug komen. Geweldig!

Wij keken naar nog een camping in deze buurt en vonden een gezellige, groene Italiaanse camping in Torre del Lago. Ook weer dichtbij zee en met alle faciliteiten die je wenst op een camping. Hier ook weer wat puntjes nog op de 'i' gezet. Het leuke is dat je op vakantie bent in Italie als je op deze camping komt. Inmiddels zijn er al meerdere seizoenen voorbij, vele positieve reacties!!

In 2015 is er nog verder uitgebreid, dit keer naar Umbrië. Op een camping met veel faciliteiten direct aan het Trasimeno-meer hebben wij een aantal stacaravans geplaatst, weer met de overdekte veranda. Wat een geweldige omgeving is dit, de zonsondergangen, je krijgt er geen genoeg van om er naar te kijken.

Wat een geweldige combinatie ook om deze drie campings in één vakantie te bezoeken. Drie verschillende gebieden ontdekken in dit gastvrije Italië. Je wilt er nooit meer weg...

De naam Brevar... waar die vandaan komt? Onze naam is Varkevisser, de link naar var is dan al snel gemaakt. Mijn meisjes naam is Den Breejen, daar komt dus de Bre vandaan.
Wij hebben een parketzaak in Katwijk aan Zee; Brevar Vloeren genaamd, Brevar Vakantie was een logisch vervolg.

Wij begroeten u graag (weer) als onze gast in 2018 en hopen dat u net zo'n fijne Italie ervaring zult krijgen als wij en vele mensen voor u.

Een zonnige groet,

Jack en Anneke Varkevisser

Copyright ©2012 | Alle rechten voorbehouden | Brevar-vakantie.nl
KvK: 52705528 | Langevaart 6, 2231 GC Rijnsburg