Te koopAltijd al een huisje in Italië willen hebben?
NieuwsbriefSchrijf je in voor onze nieuwsbrief

  

 

 

 


Hoera, vakantie! En de hond? Die gaat natuurlijk mee!

U geniet het meest met uw hond in de buurt, maar uw hond is ook het liefst waar u bent. In de vakantie is er eindelijk tijd om al die leuke dingen te doen waar anders geen tijd voor is. En daar wilt u natuurlijk samen van genieten, anders is de vakantie niet compleet. Dus laat uwe trouwe viervoeter niet thuis, maar neem hem gezellig mee op vakantie!

In het chalet Como op camping International is uw hond welkom. Gaat u heerlijk met uw hond de bergen in of een lekkere lange wandeling over het strand maken?

Op de camping is uw hond welkom mits:
- de hond niet voor overlast zorgt
- de hond aangelijnd is op de camping
- de hond de nodige inentingen heeft gehad en dit getoont kan worden in het paspoort
- Bij het inchecken kan gevraagd worden naar een gezondheidsverklaring van uw hond.

Op Camping Bosco Verde worden honden die tot de 'gevaarlijke rassen' behoren niet toegelaten. Informeert u voor u gaat boeken bij twijfel om teleurstelling ter plaatse te voorkomen.

In de volgende accommodaties zijn honden toegestaan:

InMet uw hond mee op vakantieternational Sport Camping - Luganomeer
(toeslag € 20,- per hond per verblijf):

Chalet Como C

Camping Bosco Verde - Toscane 

(toeslag € 5,- per hond per nacht)

Uitsluitend in overleg, neemt u contact met ons op als u uw hond mee wilt nemen.


Op de campings moeten de honden op de camping altijd aangelijnd zijn. Op camping Bosco Verde is er een apart 'uitlaat veldje' waar de honden los mogen rennen.

Algemene regels voor vakantie met je hond naar Italië

 • Neem je je hond mee in de auto, dan moet hij in een veilig, afgeschermd gedeelte, achterin de auto zitten.
   
 • Zorg altijd voor genoeg drinkwater en lichaamsbeweging.
   
 • Is de hond nog geen 3 maanden oud, dan mag hij nog niet mee naar het buitenland.
   
 • De hond mag niet langer dan 2 jaar geleden ingeent zijn tegen rabies (hondsdolheid) en dient alle vaccinaties te hebben gehad. Ook dient hij gechipt te zijn voor reizen naar het buitenland. U dient het paspoort (dierenartsverklaring) van de hond mee te nemen.
   
 • Ook in Italie geldt de aanlijnplicht, zorg ervoor dat u altijd een korte riem (geen flexi), poepzakjes (en die ook gebruiken) en een muilkorf bij u heeft. Er wordt hierop gecontroleerd en er worden bekeuringen uitgedeeld als u niet aan de regels voldoet.
   
 • Houdt er rekening mee dat niet alle hondenrassen op de camping zijn toegestaan! Zeker de grote rassen en waakhonden, zijn niet toegestaan.
  Als u twijfelt of uw hond welkom is op de camping, informeert u dan voor u uw reservering plaatst. Dit voorkomt teleurstelling straks bij aankomst op de camping.
   
 • Italië ligt aan de Middellandse Zee en het klimaat neigt naar subtropisch, zeker in het zuiden. Dat betekent dat de temperatuur er in de zomer flink hoog kan zijn. Voor je hond is dat niet prettig. Als je hond niet gewend is aan veel zon, hitte en droge lucht, moet je wel zeker weten dat je hem mee wilt nemen. In de andere seizoenen is dat probleem er niet en in de bergen in het noorden speelt het ook minder dan aan de kust of het vlakkere binnenland. 

  Tip: neem een strandtentje mee voor de hond en altijd genoeg drinkwater! Op het vrije strand bij Torre del Lago zijn honden toegestaan en zeker in het laagseizoen kunnen ze dan heerlijk zwemmen! Houd altijd rekening met anderen en laat geen rommel achter. Dit is nog een van de weinige stranden waar honden zijn toegestaan en dat willen we graag zo houden!

**Deze regels zijn richtlijnen om uw hond mee op reis te kunnen nemen naar Italie. Brevar stelt zich niet aansprakelijk als deze regels veranderen. Raadpleeg bij twijfel uw dierenarts en/of het internet**

Copyright ©2012 | Alle rechten voorbehouden | Brevar-vakantie.nl
KvK: 52705528 | Langevaart 6, 2231 GC Rijnsburg